Børnehaven Rosen | Byggeledelse | Viby J | Ombygning | SFO
16038
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16038,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Børnehaven Rosen

Vilhelm Becks Vej 51, 8260 Viby
Børnehaven Rosen

OMBYG / TILBYG

TT Byggeledelse har for Aarhus Kommune og totalrådgiver Rubow Arkitekter varetaget den overordnede byggeledelse i forbindelse med ombygning og renovering af eksisterende SFO og hertil opførelsen af en tilbygning integreret til institution Rosen.

Forinden udførselsfasen har TT Byggeledelse foretaget projektgranskning med udgangspunkt i bygbarhed og grænseflader.

Institutionen Rosen er resultatet af en gennemgribende renovering og tilbygning, hvor der har været stor fokus på koordinering og samarbejdet blandt entreprenørerne. Da daginstitutionen stadig var i drift under ombygningen blev denne derfor udført i etaper i tæt dialog med brugerne.

Ombygningen omfattede det 360 m2 store træhus, som nu indeholder et nyt fællesareal samt børnehave- og vuggestuegrupper. I træhuset er radiatorerne blevet flyttet for at gøre plads til nye vinduespartier, der er lavet nye tekniske installationer til et nyt gruppetoilet og puslerum.

Tilbygningen på 95 m2 indebar etableringen af endnu en børnehavegruppe med depot og udetoilet. Langs bygningens sydfacade er der etableret overdækning, der skaber et bedre indeklima og gode muligheder for at opholde sig udendørs. Der er ligeledes udført nye parkeringsarealer, ny beplantning, terrænregulering med udvendige belægning og legeområde.

byggeår 2016
Bruttoareal 455 m2
Byggesum 10 mio. kr.
Udbudsform Storentreprise
Lokation Viby J
Bygherre Aarhus Kommune
Arkitekt RUBOW Arkitekter
Ingeniør LB Consult
Ydelse Projektgranskning, Byggeledelse, Fagtilsyn, Arbejdsmiljøkoordinering og 1-års eftersyn