GN Store Nord | Byggeledelse | Fagtilsyn | Arbejdsmiljøkoordinering
16111
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16111,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

GN Store Nord – Tagrenovering

Lautrupbjerg 7, 2750 Ballerup
gn store nord

RENOVERING

TT Byggeledelse har for GN Store Nord og totalrådgiver COOR varetaget den overordnede byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i forbindelse med tagudskiftning inkl. inddækninger på bygning M & P, samt renovering af de tilhørende tekniske installationer og føringsveje til køle- og ventilationsanlæggene.

Køle- og ventilationsanlæggene og tilhørende kanaler og tilslutninger skulle hæves i forbindelse med udskiftningen, så folien kunne udskiftes under disse og ekstra isolering for lyd og vibrationer kunne etableres.

Da bygningen var i drift under udførelsen blev arbejdet hovedsageligt udført udenfor normal arbejdstid med hensyntagen for støjende og vibrerende arbejder. Bygherre udførte løbende test og forsøg i bygningen, hvilket skulle prioriteres forud for tagrenoveringen og har givet løbende ændringer i arbejdsplanen, hvilket har krævet en stor fleksibilitet for og tæt samarbejde med projektets parter.

byggeår 2016
Bruttoareal 5.000 m2
Byggesum 7 mio. kr.
Udbudsform Fagentreprise
Lokation Ballerup
Bygherre GN Store Nord A/S
Arkitekt COOR
Ingeniør COOR
Ydelse Projektgranskning, Byggeledelse, Fagtilsyn og Arbejdsmiljøkoordinering