Lillerupparken | Byggeledelse | Nybyg | Anlæg | Plejeboliger | Rønde
16141
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16141,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lillerupparken – Nye plejeboliger og offentlige faciliteter

Hovedgaden, 8410 Rønde
lillerupparken

NYBYG / ANLÆG

TT Byggeledelse skal for totalrådgiver varetage byggeledelsen, arbejdsmiljøkoordineringen og arkitekt fagtilsyn. Projektet opføres i en fagentreprise, hvorfor der kræves en høj grad af koordinering og styring af byggeledelsen.

TT Byggeledelse er blevet involveret tidligt i processen ifm. projekteringen, så vi kan bistå totalrådgiver med at skabe et bygbart projekt og få risikovurderet projektet på et tidligt stadie.

Projektet indebærer 5.500 m2 nyopførelse og består af 40 nye plejeboliger med serviceområder, et nyt aktivitetscenter og en lang række kommunale tilbud med tilknytning til social- og sundhedsområdet. Byens Hus vil indeholde et aktivitetscenter med café og fællesrum. Ambulant Genoptræning Syddjurs, Familieværket – rådgivning til familier, Hjemmeplejen, det socialpsykiatrisk aktivitetstilbud Midtpunktet, Vedligeholdende Træning og Aktivitet og Rusmiddelrådgivningen vil også få til huse i området. Desuden skal der være et kontor til lokalpolitiet.

Området er placeret i et meget teknisk kompliceret terræn, som kræver pilotering af hele projektet, og dertilhørende spunsvægge.

byggeår 2017-2019
Bruttoareal 5.500 m2
Byggesum 140 mio. kr.
Udbudsform Fagentreprise
Lokation Rønde
Bygherre Syddjurs Kommune
Arkitekt GPP Arkitekter
Ingeniør Rambøll
Ydelse Projektgranskning, Byggeledelse, Fagtilsyn, Arbejdsmiljøkoordinering og 1-års eftersyn