Oddervej | Byggeledelse | Fagtilsyn | Arbejdsmiljøkoordinering
16071
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16071,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Oddervej – Ombygning af lejligheder

Oddervej 57, 8270 Højbjerg
oddervej

RENOVERING / OMBYGNING

TT Byggeledelse har for Aarhus Kommune og totalrådgiver GPP Arkitekter, varetaget den overordnede byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i forbindelse med totalrenovering og ombygning Oddervej 57.

Renoveringen og ombygningen har omhandlet konvertering af to erhvervsmål i stueetagen til boliger. Hertil konvertering af 50 m2 erhverv til bolig i fritlagt kælder/parterreplan mod gård. Samtidigt er 6 lejligheder renoveret, herunder nedlægning af bagtrappe for etablering af nye toilet-/badfaciliteter og yderligere altaner mod gårdsiden.

Renoveringen berørte dertil også den resterende del af kælderen, samt en udvendig renovering af facader og belægninger. Ejendommen var delvist beboet af lejere under ombygningen og renoveringen, hvilket har krævet stor fokus på overholdelse af milepæle og koordinering med lejere og bygherre, samt hensyntagen til de tekniske installationers fortsatte drift.

byggeår 2016
Bruttoareal 620 m2
Byggesum 6 mio. kr.
Udbudsform Hovedentreprise
Lokation Højbjerg
Bygherre Aarhus Kommune
Arkitekt GPP Arkitekter
Ingeniør Stokvad Rådgivende Ingeniører
Ydelse Projektgranskning, Byggele- delse, Fagtilsyn og Arbejdsmiljøkoordinering