Remstruplund | TT Byggeledelse | Ombyg | Renovering | Silkeborg
16152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16152,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Remstruplund Rehabiliteringscenter

Gudenåvej 1A og 1B, 8600 Silkeborg
Remstruplund

OMBYG / RENOVERING

Silkeborg Kommune ønskede at skabe et samlet centralt og fagligt stærkt rehabiliteringscenter for kommunens borgere. Dette er sket ved en sammenlægning af to eksisterende decentrale tilbud gennem indvendig ombygning i de smukke og karakteristiske bevaringsværdige bygninger – Remstruplund. TT Byggeledelse har for Silkeborg Kommune og totalrådgiver GPP Arkitekter varetaget den overordnede byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i forbindelse med ombygningen og renoveringen af centeret.

Forinden udførselsfasen har TT Byggeledelse foretaget projektgranskning med udgangspunkt i bygbarhed og grænseflader.

Rehabiliteringscenteret rummer et dagafsnit/ambulatorium samt en døgnafdeling med 18 aflastningsboliger. Foruden dette indeholder centeret et dagafsnit, som varetager ambulante træningsforløb med stor vægt af borgere i den erhvervsaktive alder. Herudover en døgnafdeling som varetager genoptræning/udredning på avanceret niveau med særlig kompetence indenfor erhvervet hjerneskade og amputationsområdet.

Plejeboliger og rehabiliteringscenteret har været i brug under ombygningen, hvilket har krævet stor fokus på koordinering med brugerne og hensyntagen til følsomme beboere, samt de tekniske anlægs fortsatte drift og beredskab.

byggeår 2017
Bruttoareal 3.938 m2
Byggesum 8.8 mio. kr.
Udbudsform Fagentreprise
Lokation Silkeborg
Bygherre Silkeborg Kommune
Arkitekt GPP Arkitekter
Ingeniør Reeholm & Bredahl
Ydelse Projektgranskning, Byggeledelse, Fagtilsyn og Arbejdsmiljøkoordinering