Skatepark | Læssøesgade Skole | Aarhus | Byggeledelse | Aktivitetspark
15988
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15988,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ny skate- og aktivitetspark, Læssøesgade Skole

Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C
Skatepark Læssøesgade Skole

NYBYG / ANLÆG

TT Byggeledelse har for Aarhus Kommune varetaget den overordnet byggeledelse i forbindelse med anlæggelsen af Ny skate- og aktivitetspark ved Læssøesgade Skole.

Læssøesgade skoles nye aktive skolegård har en integreret skatepark, som henvender sig til flere målgrupper fra skoleelever til øvede skatere og bmx’ere. Den moderne skolegård fungerer udenfor skoletiden som et urbant område for Aarhus by,  der om aftenen lyses op af lyskunst.

Projektet indebærer anlægsarbejder og komplekse betonstøbninger og de dobbeltkrumme flader i bowlen er udført med exceptionel finish. Den eksisterende Læssøesgade Skole har været i fuld drift mens byggeriet har pågået, hvilket har krævet en stor fokus på koordineringen mellem entreprenørerne, brugerne og naboer.

Brugerinddragelse har også spillet en betydelig rolle for udformningen af anlægget.

Blandt andet har et panel af skatere leveret input til designet. Også betonspecialisterne fra FSR Beton har under udførelsen leveret input til designet. Både arkitekt og betonentreprenører har baggrund indenfor skateverdenen, hvilket har resulteret i et fantastisk anlæg.

byggeår 2016
Bruttoareal 2.600 m2 udeareal (2.000 m2)
Byggesum 13 mio. kr.
Udbudsform Hovedentreprise
Lokation Aarhus C
Bygherre Aarhus Kommune
Arkitekt SNE Architects
Ingeniør Søren Jensen Rådgivende Ing.
Ydelse Byggeledelse, Fagtilsyn, Arbejdsmiljøkoordinering og 1-års eftersyn