Stensagergården | Ombyg | Tilbyg | Byggeledelse | Totalrenovering
16043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16043,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stensagergården – Ombygning til ny aflastningsinstitution

Egebæksvej 26, 8270 Højbjerg
stensagergaarden

OMBYG / TILBYG

TT Byggeledelse har for Aarhus Kommune og GPP Arkitekter varetaget den overordnede byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og fagtilsyn i forbindelse med ombygning og totalrenovering af en ny aflastningsinstitution for Stensagergården.

Stensagergården tilbyder aflastning for familier med hjemmeboende børn i alderen 0-18 år, med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, hvoraf en større del er kørestolsbrugere. Der er tale om et dagtilbud såvel som døgntilbud (ikke botilbud), hvor børn/unge kommer og overnatter 1-2 nætter – a la ”hotel funktion”. Den daglige personbelastning udgør ca. 27 børn og ca. 14 personaler.

Projektet indebærer en omfattende renovering, hvor der etableres et nyt loftlift-system og ændring af rumopdelinger, samt en nedbringelse af ejendommens vedligeholdelsesmæssige efterslæb som en del af Aarhus kommunes Aa+ Energirenoveringsprojekt. Desuden etableres en mindre tilbygning på ca. 24 m2. De udvendige arealer er ligeledes tilpasset, herunder er der udført nye parkeringsarealer og støttemur mv.

byggeår 2016
Bruttoareal 2.380 m2 + 24 m2
Byggesum 10 mio. kr.
Udbudsform Fagentreprise
Lokation Højbjerg
Bygherre Aarhus Kommune
Arkitekt GPP Arkitekter
Ingeniør NS Rådgivende Ingeniører
Ydelse Byggeledelse, Fagtilsyn og Arbejdsmiljøkoordinering